80-jarige slachtoffer van verkeersagressie: gebroken pols, neus en jukbeen

80-jarige man werd slachtoffer van zinloos geweld
Metropolitan Police 80-jarige man werd slachtoffer van zinloos geweld
De 80-jarige Paul Eva is op straat aangevallen door een autobestuurder. De oudere man liep ernstige verwondingen op bij het incident. De Londense politie heeft bewakingsbeelden verspreid waarop het geval van zinloos geweld te zien is. De politie doet ook een oproep naar getuigen want ze zijn nog altijd op zoek naar de verdachte.

Paul Eva is samen met zijn vrouw aan het wandelen aan Parish Lane in Penge, in het zuidoosten van Londen. Bij het oversteken van de straat gaat het mis. Paul wordt bijna aangereden door een autobestuurder. De twee hebben een woordenwisseling, waarna de automobilist zijn wagen parkeert en uitstapt. De man achtervolgt Paul en geeft hem een duw, waardoor Paul valt en zich ernstig verwond.

Paul was even buiten bewustzijn waardoor hij zich niet veel van de aanval herinnert. Hij werd met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Zo heeft hij onder andere een gebroken pols, neus en jukbeen en zal hij nog even moeten herstellen.

De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte. Het zou gaan om een man van rond de 40. In de wagen zat ook nog een vrouwelijke passagier. De twee reden na het incident gewoon weg.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick kesteleyn

  Dikke lafaard,sterk hè tegen een oude weerloze man

 • Susie Casteleyn

  Typisch Belgie ! Hopelijk mag de dader ernstig boeten voor zijn afschuwelijke daad.

 • ANN LIMBOS

  Gemakkelijk he, een manneke van 80 jaar in de rug aanvallen. Lafaard !!!

 • Leopold Vanhoof

  Erg moedig, 'n oude man in de rug zo aanvallen. Hij moet zich nu wel 'n hele piet wanen.

 • patrick brom

  hopelijk vatten ze hem en wordt hij voor zijn laffe daad zwaar gestraft een mens van 80jaar aanvallen ,lafaard