69-jarige man schiet pestkop uit schoolperiode neer tijdens reünie

Man schiet pester neer tijdens schoolreünie
rv Man schiet pester neer tijdens schoolreünie
Een 69-jarige man is op de vlucht nadat hij een voormalig klasgenoot neerschoot tijdens een reünie. Het incident gebeurde in de provincie Ang Thong in Thailand. Het slachtoffer zou de man jarenlang gepest hebben op school. 53 jaar later vond de schutter dat het tijd was voor wraak.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een schoolreünie in Thailand kreeg een dodelijk wending. Een 69-jarige man schoot er een klasgenoot neer die hem jarenlang gepest had op school. Het is meer dan 50 jaar geleden dat de twee samen in de klas zaten, maar de schutter was het pestgedrag duidelijk nog niet vergeten.

Tijdens de reünie vroeg de man aan zijn pester om zich te verontschuldigen voor alles wat hij hem aangedaan had. De man weigerde en zei dat hij zich niets kon herinneren van wat er tussen hen gebeurd was. Er brak een gevecht uit tussen de twee tot de man die om excuses vroeg de ander neerschoot. Hij werd nog naar het ziekenhuis overgebracht waar hij iets later dood werd verklaard.

De schutter is nog steeds op de vlucht, de politie denkt dat hij al in een andere provincie zit om zich schuil te houden. 
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elke Claes

  Ik ben ook jaren gepest geweest op school. Ik hoor soms via via nog van hen, stuk voor stuk hebben die ergste pesters psychische problemen. Aan die mensen heb ik niks te bewijzen. De rest van de klas was niet slecht maar durfden me toen niet helpen, dus ik heb er niks mee. Reünies zijn daarom ook niet aan mij besteed - ik heb goed werk, fijne vrienden, en een super gezin, ik besteed mijn tijd liever aan hen dan aan mijn pesters te gaan laten zien hoe "goed" ik het doe ;)

 • Anthony Vandooren

  Ik vereta die man, als je nooit gepest geweest bent kan je je niet inbeelden wat dit met een mens doet. Je draagt het letterlijk je ganse leven mee, geloof me

 • liesbeth reynders

  Mooi voorbeeld: pester = aanzetten tot moord. Vermassen zou zich amuseren in zulk proces. Een juwelier die zijn gezin en inkomen beschermt door een misdadiger tijdens inbraak neer te schieten is een moordenaar??? Psycho-en Co moet beter opgevolgd worden ( geld beter daar in steken dan in werklozen)

 • Kristina Verhasselt

  Dit voorval toont hoe zwaar pestgedrag op school het leven van het slachtoffer kan beïnvloeden terwijl de pester geen benul heeft van wat hij aangericht heeft. Ik keur zeker niet goed wat hier gebeurt is,maar tot op zekere hoogte begrijp ik het wel...,zelf gepest geweest...

 • Axel Marckx

  Zo zie je maar dat pesten op school een probleem is dat ernstig dient genomen te worden.