6-jarig Amerikaans meisje per ongeluk doodgeschoten door jonger broertje

Millie Drew Kelly
Go Fund Me Millie Drew Kelly
In de Amerikaanse Georgia is een zesjarig meisje door haar jonger broertje neergeschoten. Het meisje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten.

De twee kinderen zaten allebei in de auto nadat hun moeder die niet gestart kreeg. Ze ging terug naar binnen om te controleren wat het probleem zou kunnen zijn waarna ze een schot hoorde.

Vermoedelijk vond de vierjarige jongen het geweer in het handschoenkastje van de auto waarop hij het per ongeluk afvuurde. Daarbij raakte hij zijn zusje Millie Drew Kelly, het meisje werd door het hoofd geschoten.

De moeder belde onmiddellijk de hulpdiensten die Millie naar het ziekenhuis in Atlanta brachten. Daar lag het meisje nog twee dagen in een kunstmatige coma waarna ze stierf.

“Ons hart breekt door dit nieuws”, aldus sheriff Gary Gulledge. “We willen iedereen eraan herinneren om geweren ongeladen en in een beveiligde omgeving, uit de buurt van kinderen, op te bergen zodat dit nooit meer voorkomt.”

Crowdfunding

Daarnaast werd er een crowdfundingpagina opgericht om de familie van het meisje een beetje financiële steun te bieden.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ingrid Charlier

  Die is niet de eerste keer en zal ook niet de laast keer zijn dat dit gebeurt. Onverantwoordelijke en nalatige ouders die een wapen in huis halen.

 • Eddy Vervaet

  Als er geen wapens zouden bestaan,zou er ook niks per ongeluk kunnen gebeuren,maar ze bestaan nu eenmaal.Leve de wapenwed.(zucht)

 • Philippe Schotte

  Wat vreselijk , is niet de eerste maal dat dit ginder gebeurt . Meer wapens dan mensen leiden tot zinloze ongelukken . Rust in vrede Millie

 • Nick Schacht

  Dit is idd een zeer tragisch incident. Maar een crowdfunding opstarten om steun te bieden aan de ouders? Koop in de eerste plaats geen moordwapens als je 't mij vraagt, dan vermijdt je stoten zoals dit Mag er niet aan denken dat zoiets gebeurd bij ons!

 • Frank Willems

  Financiële steun? Waarom hebben ze financiële steun nodig? Psychologische steun en een nieuwe wapenwetgeving lijken me eerder aangewezen. Tijd om het cowboyverleden achter zich te laten en het artikel uit hun grondwet te schrappen dat iedereen het recht op wapendracht geeft...