568 bijkomende coronadoden in VS

AFP
In de Verenigde Staten zijn de voorbije 24 uur 568 extra doden door het nieuwe coronavirus gemeld. Dat heeft de universiteit Johns Hopkins gemeld.

Het virus heeft in totaal al aan 119.654 inwoners van de VS het leven gekost. Het aantal bevestigde besmettingen in het land ligt op meer 2,25 miljoen.

Hoewel het dagelijks aantal doden in de VS een dalende trend vertoont, lijkt de coronacrisis er nog niet voorbij. In zowat twintig staten neemt het aantal nieuwe besmettingen nog altijd toe. Het epicentrum van de epidemie verplaatste zich van New York en het noordoosten van het land naar een grote strook in het zuiden en oosten. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Valentijn Jacobs

    Misschien nog wat meer gaan betogen, je ziet het is altijd voor iets goed, black lives matter zou ook eens kunnen bewust op gang gebracht zijn, want 75% van de corona doden in de VS zijn bij de zwarte bevolking, moeten we er nog een tekening bij maken ?