5 euro voor kus, 25 tot 30 euro als ze nog "iets meer deed": ouders in Italië dwingen 9-jarig dochtertje tot prostitutie

Illustratiebeeld.
Thinkstock Illustratiebeeld.
Een negenjarig meisje zou in Italië door haar ouders tot prostitutie zijn gedwongen. Het omstreden koppel uit Partinico bij Palermo op Sicilië is onder huisarrest geplaatst. Dat deelt het persbureau Ansa vandaag mee onder aanhaling van de carabinieri. 

Een getuige had de autoriteiten op de hoogte gebracht, nadat hij had gezien dat het meisje in het bijzijn van haar vader in openlucht door een man werd misbruikt. De man (63) en een andere verdachte (79) werden eveneens onder huisarrest geplaatst. Ook de moeder zou voor het meisje klanten geronseld hebben, die onder andere naar de woning van het stel kwamen.

Het meisje werd ondergebracht in een tehuis. Ze vertelde de carabinieri met de hulp van een psychologe wat ze had meegemaakt en bevestigde ook de getuigenverklaring. Naar verluidt kreeg ze vijf euro als ze een man kuste en 25 tot 30 euro "als ze nog iets meer deed".
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Alleen huisarrest? Daar zijn ze nog zotter dan in Belgie.

 • Uli Bernard

  Peggy. Van iedereen blijft ge af. Punt. Tenzij in onderling overleg. Griezels!

 • Bart Demulder

  bah monsters

 • Marlies Schoefs

  Janken moet ge daarvan.rotvolk

 • Bert Giels

  Voor dit soort onrecht is er weinig aandacht. Maar kijk eens met geile blik naar een vrouw op straat en je krijgt de hele #metoo beweging achter je aan.