25-jarige Nederlander betrapt met 700.000 euro in zijn auto

In de auto lag een tas vol biljetten van honderd euro verstopt.
Politie In de auto lag een tas vol biljetten van honderd euro verstopt.
Een 25-jarige jongeman is in het Nederlandse Zwijndrecht met een flinke som geld in zijn auto van de autostrade geplukt. De man had het geld verstopt in een verborgen ruimte in de wagen.

De controle vond vorige week woensdagavond plaats, zo maakt de politie vandaag bekend. In de auto van de Zaandammer werd een verborgen ruimte met daarin een zak vol biljetten van honderd euro gevonden. Na tellen kwam de politie uit op een bedrag van zo maar even 700.000 euro. De Nederlander is opgepakt en zit in ieder geval veertien dagen vast. Het geld is in beslag genomen. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joske Zeeuw

  Mag je nu ook al geen zakgeld meer bijhebben?

 • Guy Peeters

  Opgesloten in de gevangenis omdat hij veel geld bij heeft. Wat zijn wij er de laatste decennia toch op vooruit gegaan.

 • André Decrock

  indien het correct geld is kan men hem niets maken , integendeel hij zou schadevergoeding kunnen eisen , dus beter de documenten bij hebben die de correctheid van de gelden bewijst

 • erik ramaekers

  Hoeveel vraag je voor dat wrak? euh 700000 euro

 • Benny Maerten

  Is een toertje doen met je "vet" spaarvarken nu ook al een misdaad. Het beestje wilde misschien in een andere wei gaan snuffelen.