16-jarige betrapt tijdens misbruik meisje: nog twee vastgebonden kinderen gevonden

screenshot
In het Colombiaanse Quibdó hebben boze inwoners van de wijk San Vicente afgelopen zaterdag geprobeerd een pedofilieverdachte te lynchen. De zestienjarige jongen wordt ervan beschuldigd een zesjarig meisje seksueel te hebben misbruikt.

De verdachte zou het meisje met een smoes hebben weggelokt bij haar thuis. In een nabijgelegen huis zou hij haar hebben misbruikt. Omwonenden hoorden haar schreeuwen en snelden ter hulp. De jongen probeerde aan de woedende menigte te ontsnappen door in een rivier te springen.

De politie moest ingrijpen om de verdachte te beschermen tegen de uitzinnige menigte, die haar woede vervolgens richtte tegen de agenten. Terwijl de verdachte werd weggevoerd, raakten twee agenten gewond.

Andere kinderen

Bij de verdachte zouden nog twee - volgens sommige bronnen drie - andere vastgebonden kinderen zijn gevonden. De slachtoffers krijgen psychologische bijstand en hulp, melden Colombiaanse media.

“De twee kinderen waren vastgebonden en het meisje was naakt,” zegt de vader van een slachtoffer aan Caracol Televisión. “Dus toen mensen dat zagen, stroomde de menigte samen om die kerel aan te vallen.” Het onderzoek bevestigt dat er seksueel misbruik was van een minderjarige jonger dan veertien, aldus politiechef Henry Galán Sierra.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.