15 doden na crash bus in Koeweit

15 doden na crash met bus in Koeweit
Reuters 15 doden na crash met bus in Koeweit
In Koeweit zijn vijftien mensen om het leven gekomen bij een crash met een bus. De bus vervoerde werknemers van het staatsoliebedrijf van Koeweit na hun shift naar huis. Ambulances en helikopters kwamen meteen ter plaatse om de inzittenden te helpen. Hoe het ongeval gebeurde, is nog niet duidelijk.

Bij een crash met een bus zijn 15 werknemers van het staatsoliebedrijf van Koeweit om het leven gekomen. Volgens de Kuwait Oil Company kwamen zeven Indianen, vijf Egyptenaren en drie Pakistanen om het leven en zijn ten minste twee Indiase arbeiders en een Koeweit gewond geraakt.

De crash vond plaats na het einde van de ploegdienst. Het bedrijf verklaarde dat de bus alleen maar arbeiders van de Kuwait Oil Company vervoerde. Ambulances en helikopters werden naar de plaats van de crash gestuurd om te helpen bij reddingsoperaties.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tony Vandermaelen

    So what? Dat belangt ons toch niet aan. Als er in China of Bulgarije een ongeval gebeurt dan hoeven wij dat toch ook iet te weten. Is het misschien omdat er makakken bij betrokken zijn dat wij dat ook moeten weten? De enige reflex die dat oproept is: weeral 15 die we geen eten moeten geven. In Thailand vallen in deze periode 150 doden per dag in het verkeer, waar schrijven jullie daar geen gedetailleerd verslag van? Is dat soms niet interessant genoeg omdat het niet over makakken gaat?