Exclusief voor abonnees

1,6 miljard winnen? “Vreselijk, wat een belachelijk bedrag”

Miljoenen Amerikanen, onder wie deze man in LA, kochten de afgelopen week loten voor de Mega Millions Jackpot, die op het recordbedrag van 1,6 miljard dollar stond.
AFP Miljoenen Amerikanen, onder wie deze man in LA, kochten de afgelopen week loten voor de Mega Millions Jackpot, die op het recordbedrag van 1,6 miljard dollar stond.

Een inwoner van de Amerikaanse staat South Carolina heeft 1,6 miljard dollar gewonnen, de hoogste loterijprijs ooit. Hoe gaat je leven er dan uitzien? Vijf vragen aan de Nederlandse Bea Post, die al 30 jaar winnaars begeleidt.

1. Jaloers?

“O, nee. Het lijkt me vreselijk. Wat een belachelijk bedrag om iemand te laten winnen. Ik vind het echt zielig voor diegene, want die heeft echt geen idee wat ‘m overkomt.”

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • adam naaktgeboren

  Denk dat hij nu meer problemen heeft dan hij ooit gehad heeft. Succes, hij zal plots veel vrienden hebben die hij nog niet kende of waar hij nog geen weet van had dat hij zou leren kennen.

 • pol van de velde

  Hahahaha, ik zou een groot deel weggeven.....waar slaat dat op? Niemand geeft een groot deel van zijn vermogen weg, waarom zou hij? Je kan het wel reeds verdelen met je kinderen of eventueel naaste familie. Maar weggeven aan wild vreemden, nou moe....

 • Peeters Freddy

  Ik zou makelaar in het voetbal worden want geld zoekt geld en als ik tegen de lamp loopt krijgt de onderzoeksrechter enkele miljoenen om te zwijgen.

 • Willy De Gieter

  1,6 miljard is belachelijk? Dat zal wel. Ze mogen het mij altijd komen geven. Ik weet wel wat ermee gedaan.

 • wim rooyakkers

  Kan me erger dingen bedenken ,dan die vreselijke prijs.