"Zoon homofobe Amerikaanse politica zelf homo"

"Sally en Steve hebben twee volwassen zonen, Jesse en Nathan," stond aanvankelijk op haar site.
UNKNOWN "Sally en Steve hebben twee volwassen zonen, Jesse en Nathan," stond aanvankelijk op haar site.

De Amerikaanse Republikeinse politica waarvan onlangs een homofobe speech uitlekte, zou zelf een homofiele zoon hebben. Sally Kern zei dat de wereld ten onder gaat aan homoseksuelen, dat homo's erger zijn dan terroristen en dat ze de democratie ondermijnen. Ze deed die uitspraken op een besloten politieke bijeenkomst, maar een geluidsopname ervan belandde online.

Jesse
Op het internet gonst het intussen van de geruchten over de geaardheid van Jesse, één van de twee zonen van de conservatieve politica uit Oklahoma. Die zou namelijk zelf homofiel zijn, en was volgens commentaren op een forum zelfs "de grootste nicht van heel de campus" op de Oklahoma Baptisten Universiteit halverwege de jaren '90". Hij zou daar zelfs bijna zijn buitengegooid omdat "hij ongepaste avances had gemaakt in de toiletten".

Website
De discussie startte nadat op de website van Kern de namen van haar twee zonen opeens waren gewist na het uitlekken van de speech. "Ze is getrouwd met Dr. Steve Kern, pastor van de Olivet Baptisten Kerk. Sally en Steve hebben twee volwassen zonen, Jesse en Nathan," stond er eerst. Het feit dat ze twee zonen heeft, is inmiddels verwijderd. De oude pagina is echter nog steeds te zien via Google Cache.

Samenzwering
De homoseksuele geaardheid van haar zoon zou een verklaring kunnen zijn voor de beweringen van Kern, dat er een soort samenzwering van homo's is, die scholen en overheden infiltreren om anderen te 'bekeren' tot homoseksualiteit, schrijft een inwoner van Oklahoma op een forum. Aangezien in haar religieuze opvatting homoseksualiteit niet aangeboren is, maar een keuze, zou haar opvoeding dus zelf deels verantwoordelijk zijn voor de 'keuze' van haar zoon. Aangezien ze dat niet wil accepteren, zoekt ze de schuld bij "samenzweringen" van homo's die anderen dwingen zich te bekeren tot homoseksualiteit, en hun levensstijl aan hen opdringen. "Haar onderbewuste heeft dit grote kwaad gecreëerd, zodat ze de schuld niet bij zichzelf moet zoeken, en ze haar zoon als een slachtoffer kan zien." (sam)

De tekst over haar zonen is inmiddels verwijderd.
UNKNOWN De tekst over haar zonen is inmiddels verwijderd.