Exclusief voor abonnees

‘Zakenman’ die kogel door hoofd kreeg in Athene blijkt topfiguur uit Antwerpse cocaïnehandel

Kristof Waegeman (44) woonde met zijn Braziliaanse vriendin in een exclusieve buitenwijk van Athene, vlak bij de zee.
RV/Shutterstock Kristof Waegeman (44) woonde met zijn Braziliaanse vriendin in een exclusieve buitenwijk van Athene, vlak bij de zee.
De Belgische ‘zakenman’ die vrijdag in Athene koelbloedig is geëxecuteerd, blijkt een topfiguur uit de Antwerpse cocaïnewereld. Niet alleen was hij in ons land betrokken bij een aantal grote drugsdossiers, hij moest hier ook nog twaalf jaar celstraf uitzitten. Toch woonde hij, in plaats van in de gevangenis, met zijn Braziliaanse vriendin in een exclusieve buitenwijk van Athene.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Blondeel

    Onbegrijpelijk dat zo iets kan bestaan in Europa met al die snelle digitale informatie dat men kan mededelen aan elkaar, kan men nog geloven in rechtvaardigheid?

  • Bart Daems

    Ik begrijp dat écht niet. Met de beste wil van de wereld. Hoe kan die kerel ginder wonen - in een ander land binnen de Europese Unie - terwijl hij hier nog 12 jaar moet uitzitten?