‘You’ll Never Walk Alone’: radiostations over heel Europa steken vrijdag om 8.45 uur hart onder de riem

In Italië zongen mensen eerder al vanaf hun balkon het volkslied of andere populaire deuntjes.
Photo News In Italië zongen mensen eerder al vanaf hun balkon het volkslied of andere populaire deuntjes.
Meerdere radiostations in Europa, ook in België, zullen vrijdag om 08.45 uur ‘You’ll Never Walk Alone’ van Gerry and the Pacemakers draaien om iedereen die met het nieuwe coronavirus te maken krijgt te laten weten er niet alleen voor te staan. Dat staat op meerdere Facebookpagina's van radiomakers te lezen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het idee komt van een DJ van de Nederlandse zender 3FM, Sander Hoogendoorn. Snel sloten tientallen radiostations zich bij het initiatief aan.

Het liedje is trouwens bekend als het clublied van de Engelse voetbalploeg Liverpool en is ook te horen in de song ‘Fearless’ van Pink Floyd.

Lees ook: Vrouw van overleden patiënt: “Ik heb mijn man niet meer gezien. Zelfs zijn kist mag niet open”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Benny de Groot

    Wel jammer dat er een pandemie voor nodig is waardoor mensen liefdevol en zorgzaam met elkaar omgaan. Alee ja, op de egoisten na dan die er voor gezorgd hebben dat vele andere mensen niet vonden wat ze nodig hadden in de supermarkten.

  • Maikel Gilis

    Echt een pracht initiatief. Maar bedankt om me te waarschuwen. Want ik vind het een vreselijk lied omdat het tevens het clublied is van mijn meest gehaate Engelse voetbal club. Chelsea F.C. is de beste club uit Engeland.

  • WOUTERS STEFANIA

    Prachtig initiatief!