"We mogen nogmaals seksueel geweld op Franse tv zien": kijkers geven komiek ervan langs na handtastelijkheden

Zangeres Nolwenn Leroy duwde zaterdag de hand weg van de handtastelijke komiek Laurent Baffie, die haar jurk naar boven probeerde te trekken. De zangeres kon erom lachen, maar de kijkers vonden het minder grappig en uitten hun walging op sociale media. "Fantastisch, we mogen nogmaals seksueel geweld op de Franse tv zien. Ik heb er genoeg van", aldus een Twitteraar.

Leroy kwam haar nieuwe plaat 'Gemme' voorstellen tijdens het Franse programma 'Salut les terriens!'. Terwijl ze een vraag beantwoordde over een van haar lievelingszangers, trok Baffie onbeschaamd haar jurk tijdens de live-uitzending omhoog. Leroy duwde zijn hand al lachend weg: "Ik laat hem doen want het is Laurent maar, we zijn al lang vrienden", zei de zangeres.

Kijkers vonden het gedrag van de komiek echter niet door de beugel kunnen en uitten hun woede op sociale media. "Ik hou van de humor van Baffie, maar dit gaat te ver. Je betast geen mensen, zelfs niet als het je beste vriendin is", vindt een Twitteraar. Iemand anders ging een stapje verder: "Wat een klootzak die kerel".
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk VD

  Zal wel afgesproken spel zijn, zoals veel dingen. Die gast was allicht jaloers dat de kijkers meer te zien kregen dan hijzelf ;-).

 • BB VdB

  Das waar boyka, algoed dat het zo gebeurd, er zijn landen waar ze de kleren van haar lijf sleuren en dan verkrachten omdat ze op die plaats, niet mocht zijn met die kleding. PS ik keur dit af!

 • Chera C.

  Wat een idioot.. hij doet het voorkomen van als jij je zo kleedt.. dan mag het :-s

 • Kml Bekri

  Amaai ze kunnen Niet Tegen veel daar

 • boyka Sa

  Waarden en normen van West Europa..... hhhhhmmmmmm