“Verzorgster deed hete peper in ontbijt om demente man (81) te pesten”

Kyra Johnson zou de man opzettelijk pijn hebben willen doen.
ABC13 Kyra Johnson zou de man opzettelijk pijn hebben willen doen.
Een 30-jarige verzorgster uit de Amerikaanse staat Oklahoma wordt verdacht van mishandeling omdat ze een hete peper in het ontbijt van een demente man zou hebben verstopt. Ze deed dat doelbewust om de man te laten lijden, aldus de politie. De nietsvermoedende bejaarde (81) was niet gewend aan pittig eten en hapte wanhopig naar adem.

Kyra Johnson, die volgens lokale media inmiddels niet meer in het verzorgingshuis werkt, sneed volgens getuigen een jalapeñopeper klein en mengde die met de eieren van de man. Toen een getuige zei te hopen dat het gerecht niet te heet was, zou Johnson “ik hoop van wel” hebben geantwoord.

Hoewel de man helemaal geen hulp nodig had om te eten, zou de verzorgster hem de eieren hebben gevoerd. De bejaarde begon daarop druk te wapperen met zijn handen, terwijl hij lucht probeerde te happen om zijn mond af te koelen. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat.

Het is eveneens onduidelijk waarom Johnson de man pijn wilde doen. Ze is inmiddels gearresteerd en aangeklaagd voor mishandeling door een verzorger. De lokale nieuwssite KTEN belde met haar, maar ze wilde niet op de zaak reageren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.