“Pas getrouwd, nu al naar de hemel geroepen”: Amerikaans koppel crasht vlak na ceremonie met helikopter

Enkele uren nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven, kwamen Bailey en Will om het leven tijdens een helikopterongeluk.
rv Enkele uren nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven, kwamen Bailey en Will om het leven tijdens een helikopterongeluk.
Een Amerikaans pasgetrouwd stel dat vlak na de huwelijksplechtigheid in een helikopter vertrok, is zondagochtend omgekomen toen het toestel neerstortte. Ook de piloot kwam bij de crash om het leven.

Een vriend van het stel, Eric Smith, maakte in de Houstonian, de studentenkrant van de Sam Houston Universiteit, melding van het fatale ongeluk. De pasgetrouwden, Will Byler en zijn vrouw Bailee Ackerman Byler, zaten op de universiteit in hun laatste studiejaar.

Het vertrek van het stel werd gefilmd door Jacob Martinez. Rond middernacht kreeg de politie melding van het ongeluk. Ondanks een uitgebreide zoektocht kon het gecrashte toestel pas bij het aanbreken van de dag worden getraceerd.

De autoriteiten hebben nog geen informatie vrijgegeven over de oorzaak van de crash. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dominique Cox

  Ik heb altijd in een helicopter willen vliegen omdat je dan een prachtig zicht kunt beleven. Mijn droom is ooit met een helicopter rond de vier presidents koppen vliegen in Zuid Dakota. Met al die helicopters ongelukken zal ik er maar naar fluiten. In ieder geval, heel veel sterkte aan de familie van dit koppel.

 • Juliette Francois

  Jos Indigne, dat kan goed zijn. Wie zal het zeggen? Maar het is alleszins geen "fantasie van die dat achterblijven". Dat heet geloof. En geloof geeft hoop en werkt helend.

 • jos indigne

  Sterkte , maar na de dood ga je nergens heen , is maar fantasie van die dat achterblijven

 • Hilde Eykens

  Tot de dood ons scheid telt hier niet, Nu zijn ze voor altijd samen.

 • Jack Dereder

  Jürgen, dan moet je zeker niet in een auto kruipen. Al zeker 25000 dodelijke ongevallen deze week .