"Orgie van seks, drank en drugs": cruise voor tv-programma loopt volledig uit de hand

De cruise was aangekondigd als een glamoureuze, stijlvolle partycruise.
Instagram/RV De cruise was aangekondigd als een glamoureuze, stijlvolle partycruise.
Een cruise met 20 Britse reality-tv-sterren en 1.500 passagiers is compleet uit hand gelopen. Aan boord werden opnames gemaakt voor het nieuwe tv-programma Shipmates van Channel 4. "Maar het was een orgie van drank, seks en drugs", verklaren passagiers. "Je kon er makkelijker een zak cocaïne bestellen dan een drankje."

De cruise die vijf dagen zou duren vertrok in Barcelona, om van daaruit vaart te zetten naar Cannes, Ibiza en Palma de Mallorca, om uiteindelijk terug aan te meren in de Catalaanse hoofdstad. Aan boord 1.500 passagiers en 20 jongvolwassen reality-tv-sterren die met elkaar tal van uitdagingen zouden aangaan. Het moest idyllische beelden opleveren, maar het mondde uit in een decadente orgie.

Het dek stond vol schaarsgeklede dames, en de champagne vloeide rijkelijk rond het zwembad. Op de grote, witte tweepersoonsbedden naast het zwembad lagen kronkelende feestvierders in het openbaar met elkaar te stoeien. "Het was gemakkelijker om een ​​zak cocaïne vast te krijgen dan om een ​​drankje te bestellen", vertelde een passagier aan The Daily Mail. Overal waren jonge feestvierders wiet aan het roken en lijnen coke aan het snuiven.

RV

Overgegeven in zwembad

Nog voor het schip in Cannes aankwam, beseften veel passagiers dat het feestje uit de hand gelopen was. "Het leek in niets meer op de glamoureuze, stijlvolle once-in-a-lifetime partycruise die was aangekondigd. Het was één grote drank- en drugsorgie midden op zee. Ik ben verbaasd dat iedereen het overleefd heeft." Stomdronken en opgefokte passagiers gingen met elkaar op de vuist. In het zwembad werd overgegeven. 

RV

In Cannes viel de politie binnen op het schip om de illegale activiteiten te stoppen. Daarbij werd een Brit opgepakt. Channel 4 liet al weten dat geen van de betrokkenen bij het tv-programma betrokken was bij illegale zaken. "Over andere passagiers doen we geen uitspraken." 

Reisbureau Anchored had het schip gecharterd bij Royal Carribean Cruises. “Wij hebben een nultolerantie ten opzichte van Illegale drugs", klinkt het daar. "Passagiers moeten zich aan strikte regels houden. We bekijken wat er is misgelopen.” 

RV

Maar volgens ingewijden is dat het standaardantwoord van het bedrijf. De website Cruise Law News beweert dat de schepen van Royal Carribean Cruises ook regelmatig gecharterd voor events van Atlantis, die erom bekendstaan dat er vaak illegale drugs worden gebruikt. In 2010 kwam in de buurt van de Kaaimaneilanden een 37-jarige man om het leven als gevolg van overdosis tijdens een 'All Gay'-cruise van Atlantis.
59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gunther Abers

  Once in a life time was er beloofd. En nog niet tevreden...

 • georges friant

  bewijs nr 9999999999999 dat de mens sinds 2000 jaar nog geen haar verandert is.

 • Ronald Van Beneden

  Typisch voor een TV zender de beelden moesten sensationeel zijn en daar zijn de Britten goed in. Zich voordoen als stijve burgers die de wereld beschaving bijbrengen, maar met drank en de broek op de knieën zijn de onderdrukte dierlijke manieren hun toonbeeld van de moderne beschaving.

 • karin verwimp

  Bekijken wat er misgelopen is? Ik weet al wat er mis gelopen is, 't waren Britten. Die kunnen zich nergens en nooit gedragen.

 • Edmond Dillien

  Raar dat die Britten precies niks anders doen dan zuipen, snuiven drugs roken en ambras maken eens ze van hun eiland af zijn, zou dat beteren na de Brexit?