"Ontmoeting van twee dictators": presentatrice Fox News noemt Trump per ongeluk ook dictator

Donald Trump en Kim Jong-Un zullen elkaar vandaag in Singapore voor het eerst ontmoeten.
AFP Donald Trump en Kim Jong-Un zullen elkaar vandaag in Singapore voor het eerst ontmoeten.
Een presentatrice van het Trumpgezinde Fox News, heeft in verband met de nakende top in Singapore van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president Trump gesproken over "de ontmoeting van twee dictators". 

Het betrof waarschijnlijk een 'slip of the tongue', die Abby Huntsman maakte toen beelden getoond werden van de aankomst van de Amerikaanse president in Singapore tijdens het programma Fox & Friends.

De aanwezige gast in de studio, oud-communicatiedirecteur van het Witte Huis Anthony Scaramucci, merkte de verspreking niet op, maar later verontschuldigde Huntsman, de dochter van de Amerikaanse ambassadeur in Rusland Jon Huntsman zich wel voor haar opmerking.

Op Twitter werd de opmerking alvast ontvangen als "het eerlijkste dat ooit in de geschiedenis van het programma is gezegd." "Het is zelden dat Fox News de waarheid vertelt, dus ik stel voor dat we dat gaan vieren", klonk het verder. "Een Freudiaanse verspreking van heb ik jou daar..."
39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • PAUL MEUL

  Als zelfs Fox New beweert dat Trump een dictator is zal het wel kloppen zeker. Ze hebben naar eigen zeggen toch steeds gelijk.

 • Bernaerts Diane

  Freddy Van Hulst: België is NOG geen politiestaat en hopelijk kunnen we er met z'n allen bij de verkiezingen volgend jaar voor zorgen dat het ook nooit zover komt.

 • Freddy Van Hulst

  hier lees je nogal wat, zeg ... België een politiestaat noemen? Beetje geschiedenis leren of 's kijken naar de reeks "Dictators" op National Geographic; dan ga je pas zien wat een politiestaat is.

 • Ronny Biesen

  Just. Twee dictators

 • Tiziana Troukens

  Heerlijk satirische reactie van Geert met een steek naar anti-Trump en links - van wie het komt! Trump, Francken, en alles wat een beetje aandacht wil langs alle kanten doet niks anders dan 280 karakters de ether insturen... iets met de pot en de ketel?