"Noord-Korea kan nu elke plek in VS bombarderen"

Photo News
De Hwasong-15 die Noord-Korea deze week testte, is een nieuw type intercontinentale ballistische raket die een afstand kan overbruggen van meer dan 13.000 kilometer. Dat zegt een woordvoerder van het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie vrijdag.

Na de volgens Noord-Korea succesvolle test stelde Pyongyang al dat de nieuwe raket een veel grotere afstand kan overbruggen dan eerder geteste projectielen. Ook is het nu mogelijk om het vasteland van de Verenigde Staten te bereiken, aldus Noord-Korea.

Amerikaanse deskundigen, die eerder nog sceptisch waren over de beweringen van Pyongyang, bevestigen deze keer wel de lezing van Noord-Korea. Volgens de experts heeft de nieuwe raket genoeg kracht om een kernkop waar dan ook in de VS te laten belanden.
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • walter vermeulen

  dat is nu echt wat rode visie betekend macht en volgzaam anders vernietigen of het nu communisten of socialisten zijn.allen de zelfde gedachten gang de massa misleiden en zelf zakken vullen

 • ruku nakamura

  frans vulling 、helemaal met eens

 • armi gaston

  Een enkel foutje van NK, ....en ze kunnen herbeginnen vanaf nul.

 • Jef Heffens

  De meesten op dit forum zij zich best eerst eens grondig verdiepen in de huidige geopolitieke toestand vooraleer ze kritiek geven op de Amerikanen.

 • Gino Denil

  Tegen Noord-Korea heb je dan weer het voordeel dat je geen plek moet uitkiezen. Eén plek, gelijk welke, is al voldoende.