"Mueller accepteert geschreven antwoorden van Trump in Ruslandonderzoek"

Speciaal aanklager Robert Mueller en de Amerikaanse President Donald Trump (rechts). Mueller neemt genoegen met geschreven antwoorden van de Amerikaanse president Donald Trump in het Ruslandonderzoek. Dat hebben ingewijden aan The New York Times laten weten.
AFP Speciaal aanklager Robert Mueller en de Amerikaanse President Donald Trump (rechts). Mueller neemt genoegen met geschreven antwoorden van de Amerikaanse president Donald Trump in het Ruslandonderzoek. Dat hebben ingewijden aan The New York Times laten weten.
Speciaal aanklager Robert Mueller neemt genoegen met geschreven antwoorden van de Amerikaanse president Donald Trump in het Ruslandonderzoek. Dat hebben ingewijden aan The New York Times laten weten.

Waarschijnlijk staan de advocaten van Trump positief tegenover de optie die Mueller de president biedt. Zij willen namelijk voorkomen dat Trump wordt geïnterviewd door Mueller over de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016.

Enkel voor Ruslandonderzoek

Het aanbod geldt alleen voor het onderzoek naar de Russische inmenging en niet voor het mogelijk belemmeren van de rechtsgang door de president, waar Mueller ook nog onderzoek naar doet.

Het team van Mueller en de advocaten van Trump zijn al langere tijd bezig met onderhandelingen over een interview.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • an kobe

  Wat maakt het ook allemaal uit. Trump heeft zijn misdaden zelf al toegegeven op Twitter en in tv-interviews (weliswaar zonder dat zelf te beseffen met de lage IQ van hem). Zijn grote geluk is dat zijn kiezers nog liever lijden onder zijn desastreuze beleid dan te moeten toegeven dat ze zich hebben laten bedotten door hem.

 • Mark De vos

  Hij gaat dat zeker zelf schrijven . Wss een dozijn schrijvers die klaarstaan voor hem om hem te behoeden voor zijn fameuse flaters, uitschuivers en beledigingen. En hem een mooi papiertje voorleggen om zijn ego te strelen en mooi te praten.

 • Bertus Strijk

  Dit is een hele goede zaak. Trump zal ook zondermeer liegen tegen zijn eigen advocaten. De vragen die Mueller en zijn team gaan voorleggen aan Trump, hebben zij zelf al bewezen antwoorden van. Trump kan maar 2 dingen doen, dat is liegen, dan pakken ze hem. Of de waarheid vertellen, en de waarheid is dat Trump met de Russen samen werkte, en dan pakken ze hem ook.

 • annie dupont

  trump zal de antwoorden van zijn advocaten krijgen en mooi overschrijven .... tezijn trump zichzelf in de nesten werkt en de advocaten negeert ....

 • PAUL MEUL

  Een persoonlijk en publiek verhoor van Trump zou veel beter zijn. Hij wordt niet alleen direct woedend maar spreekt zichzelf ook steeds tegen. Fluitje van een cent voor Mueller.