Ga naar de mobiele website
^ Top

"Je zou beter wat minder hamburgers en frieten eten": kerstman neemt ontslag na beledigen jongen (9)

John Le Reporter on Twitter
Wat een leuk bezoekje aan de kerstman had moeten worden, is slecht uitgepakt voor een jongen van 9 jaar. Toen hij bij vadertje kerstmis op schoot zat en hem verteld had dat hij dit jaar graag een drone en een iPod Touch had gehad, antwoordde die dat hij beter wat minder hamburgers en frieten zou eten.

Het voorval gebeurde in Forest City in de Amerikaanse staat North Carolina. Anthony Mayse was daar zaterdag met zijn familie voor een kerstevenement. Na een ritje in een koets en een partijtje ijsschaatsen, bracht hij een bezoek aan het huis van de kerstman. En daar ontmoette hij de man ook in eigen persoon.  

Maar dat ging niet helemaal zoals verwacht. Nadat de jongen zijn wensen voor Kerstmis uit de doeken had gedaan, kreeg hij als antwoord dat hij beter wat minder hamburgers en frieten zou eten. "Dat was zo respectloos, ik voelde me vreselijk", aldus de jongen, die later de foto verscheurde die hij even daarvoor met de kerstman had gemaakt.  

Shock
Ook zijn moeder was in shock. "Dat was gemeen, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt mama Ashley. "Ik wou dat we er nooit heen gegaan waren."

Dat was zo respectloos, ik voelde me vreselijk

Anthony Mayse

De manager van het stadje bood intussen al zijn verontschuldigingen aan bij het gezin. "De man die vormgaf aan de kerstman, heeft een opmerking gemaakt die hij betreurt. Hij heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en ontslag genomen. Normaal was hij nog twee weken present op vrijdag en zaterdag", aldus John Condrey.  

Opgelucht
De moeder van Anthony is opgelucht. "Het is jammer dat het zo ver moest komen, maar ik ben blij dat hij weg is en andere kinderen niet meer kunnen meemaken wat mijn zoon moest doorstaan", klinkt het.

John Le Reporter on Twitter
Meer over


Gesponsord

Meld een bug