"Ik weiger naast driejarig kind te zitten": dronken vrouw spuwt in vliegtuig richting passagier

RV
Een dronken vrouw is van het vliegtuig gehaald omdat ze té veel amok maakte. De stoppen van Valerie Gonzalez sloegen door toen ze merkte dat ze een kind als buur kreeg. “Ik ga hier verdomme niet naast een driejarige zitten, ik heb al de hele dag gedronken”, klonk het. De 32-jarige vrouw zou daarna nog richting passagiers, personeel en agenten spuwen.

Gonzalez wilde vorige donderdag met JetBlue van Florida naar Las Vegas reizen. Nog voor het vertrek liep het echter al mis. Ze was niet tevreden met haar zitje en besliste op eigen initiatief ergens anders te gaan zitten.

Vanaf dat moment starten de bovenstaande beelden. Daarop is in eerste instantie te zien hoe ze met iemand telefoneert. “Ik heb niets verkeerds gedaan. Ik ga dit vliegtuig in geen geval verlaten”, klinkt het.

“Laat dit maar viraal gaan”
Van zodra Gonzalez merkt dat ze gefilmd wordt, gaan de poppen opnieuw aan het dansen. “Oh ja, film me maar. Laat dit maar viraal gaan, trutten!”, roept ze. De fluim die ze vervolgens lanceert, laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Daarna doet Gonzalez haar beklag bij een stewardess. “Wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan? Is het omdat ik oudjes effectief oud genoemd heb?” In het rapport staat echter duidelijk vermeld dat de commotie ontstond omdat ze niet naast een kind wilde gaan zitten.

Geen Las Vegas voor Valerie Gonzalez, wel de binnenkant van een cel. Hier ziet u haar mugshot.
Rv Geen Las Vegas voor Valerie Gonzalez, wel de binnenkant van een cel. Hier ziet u haar mugshot.

Kushandjes
Uiteindelijk had Gonzalez de boodschap begrepen. “Ik pak mijn bagage wel. Jullie kunnen allemaal de pot op. Mijn mama zal heel trots op mij zijn morgen, maar dat kan mij niet schelen.” Tot slot strooide ze nog kushandjes in het rond naar al diegenen die haar aan het filmen waren. “Amuseer jullie allemaal maar in Vegas. Binnen een uur zal ik er ook zijn.”

Afgevoerd in rolstoel
Dat viel toch even tegen: de vrouw vloog de cel in omdat ze zich bleef verzetten. Zo spuwde ze nog naar agenten en werknemers van JetBlue. Toen de ruziemaakster een ultieme poging deed om toch weer in het vliegtuig te raken, deelde ze nog een klap uit ook.

Gonzalez vertikte het op dat moment om nog een stap te verzetten. Er zat niets anders op dan haar -vastgebonden aan de voeten- af te voeren in een rolstoel.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Zelfs als er te veel gedronken is, dan gelden elementaire beleefdheid en hoffelijkheid nog steeds. Ik had liever naast die driejarige gezeten dan naast haar. Dat staat vast.

 • peter destoop

  Nogmaals: laten blazen voor ze het vliegtuig opstappen. Dronken? niet mee. En geen alcohol meer op het vliegtuig.

 • Heidi Werbrouck

  Hangt er natuurlijk van af hoe dat kind opgevoed is. Behalve toen ze nog op mijn schoot moest zitten heeft mijn dochter zich altijd gedragen zowel op het vliegtuig, de bus en de trein. We hadden dan ook altijd van alles mee om haar bezig te houden, soms mocht ze van de crew meelopen met de eetkar. Nooit heeft iemand moeten reclameren.

 • karl van dyck

  Kinderen van 3 jaar op het vliegtuig daar kom alleen maar rotzooi van. Zeker de jeugd van heden waar niks opvoeding & respect meer inzit .Dame haar gedrag is natuurlijk ook niet te pruimen.

 • Eric Crutzen

  Frans Vermeylen. Mijn dochter (7) gaat op en neer, al 2 jaar, een reis van ongeveer 20 uur. Omdat papa en mama niet meer samen zijn en in verschillende landen leven, is dit voor ons allemaal de beste oplossing. Is goed georganiseerd, nooit problemen mee gehad. En mijn dochter doet het heel graag. Meestal worden kinderen naast een alleenstaande vrouw gezet, om te kijken dat alles goed gaat.