Ga naar de mobiele website
^ Top

"Ik vind geen vriend omdat ik te knap ben. Grijze muizen hebben het veel makkelijker"

Instagram
Ze heeft meer dan 23.000 volgers op Instagram, maar voelt zich bij tijden ongelofelijk eenzaam. Wie dacht dat het leven van de beeldschone Cherelle Neille (26) uit het Engelse Manchester een droom is, denkt beter nog eens. "Knap zijn is een vloek. Mannen willen alleen maar met mij paraderen en vrouwen zijn jaloers. Ik heb geen lief en welgeteld één vriendin", klinkt het.

Onderzoekers van de universiteit van Harvard ontdekten dat de relaties van knappe mensen minder kans hebben op slagen en daar kan Cherelle van meespreken. "Mijn liefdesleven is een ramp", vertelt ze. "Het enige wat ik wil is een serieuze, langdurige relatie, maar ik trek alleen de verkeerde mannen aan. Ze willen alleen maar met me pronken bij hun vrienden. Jongens met echt potentieel voelen zich geïntimideerd door mijn looks en gaan er vaak van uit dat ik een onaangenaam karakter heb." (lees hieronder verder)

Instagram

De keren dat ze toch een relatie aangaat, loopt die stuk op onzekerheid en jaloezie. "Mannen denken dat ik niet bij hen zal willen blijven en worden gek als er nog maar een andere gast naar me kijkt."

Kikkers
Volgens de verkoopster is het een stuk makkelijker voor meisjes die er "gewoon" uitzien. "Mannen leren ook echt hun persoonlijkheid kennen", gaat ze verder. "Die meisjes gaan daardoor aan de haal met het echte trouwmateriaal, terwijl ik achterblijf met de kikkers. Ik ben het beu dat mannen niet verder kijken dan mijn uiterlijk. Terwijl er een heel leuk meisje achter de façade schuilgaat." (lees hieronder verder)

Instagram

Ze gaat zelfs zo ver dat ze mannen intussen heeft afgezworen. "Als ik een date heb, letten ze toch alleen maar op hoe ik eruit zie en geven ze geen moer om wat ik te vertellen heb", aldus Cherelle. "Op een keer probeerde ik mijn mening te geven over iets wat ik die dag in het nieuws had gehoord, maar de gast waarmee ik op stap was, luisterde niet eens. Hij zei gewoon constant dat ik knap was." (lees hieronder verder)

Instagram

En ook bij vrouwen ligt ze moeilijk. Zo wilde een vriendin ooit niet meer tegen haar spreken nadat ze in het toilet van een club complimentjes had gekregen van andere vrouwen. En ze merkt het ook op Instagram, waar de verwijten haar regelmatig om de oren vliegen. 'Je denkt dat je knap bent, maar dat is niet zo. Maak jezelf van kant' en 'Je denkt dat je te goed bent voor de rest van de wereld' zijn maar enkele van de boodschappen die bij haar foto's te lezen staan.

Looks
"Ik wou dat mensen verder zouden kijken dan mijn looks", zucht ze. "Het is niet dat ik minder knap zou willen zijn. Ik zou gewoon willen dat mensen me anders behandelden."

Instagram
Meer over110 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • aaron lammens

  Job aant zoeken zeker ? Geen wonder dat ze geen lief vind ik zou er ook van gaan lopen

 • Ff D

  Mensen willen gewoon niet de waarheid horen. Haar afkraken dat bewijst juist dat je haar leuk vind. Je wilt haar wijs maken dat ze lelijk is. Je hoopt dat zij gaat geloven dat zij lelijk is dan kun jij haar krijgen. Want dat doen vrouwen of ze gaan nog meer bewijzen dat ze knap zijn. Sexier gaat kleden, schoonheidsbehandelingen, photoshop, diëten, sporten, haarmaskers. Onzekerheid neemt verschillende vormen aan. Allemaal leugens.

 • Ronald V R

  Wat een kul. Haar opmerkingen en karakter zullen er voor 90 % reden van zijn .

 • G B

  Geniale marketing stunt toch? Haar Instagram is waarschijnlijk verdubbeld.. laat de sponsors nu maar komen

 • lindsey clauw

  Wat een arogant schepsel het is dan een ook niet moeilijk dat je zo behandeld word

Meld een bug