“Ik kan hier niet ademen, ze pletten mij”: vrouw vernedert haar zwaarlijvige buren in vliegtuig

Rv
Trieste taferelen op een United Airlines-vlucht van Las Vegas naar Newark: een vrouw schoot er stevig uit haar krammen omdat ze naar eigen zeggen tussen twee zwaarlijvige passagiers “gepropt” werd. En ze hield zich niet bepaald in. “Dankzij deze twee zal ik het zeker niet koud hebben”, klonk het zelfs met luide stem aan de telefoon. Uiteindelijk werd ze wegens te veel overlast uit het vliegtuig gezet. Het allesbehalve fraaie incident deed zich al op 2 januari voor, nu pas zijn er ook beelden beschikbaar.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik weet niet hoe ik dit vier uur ga volhouden”, vertelt de dame tegen haar gesprekspartner aan de andere kant van de lijn. “Dit kan toch niet, ze pletten mij. Ongelooflijk. Het voordeel is wel dat ze mij warm zullen houden.” Dat haar pijnlijke commentaar door de buren gehoord werd, kon haar duidelijk niet schelen. Integendeel, ze gooide er nog een vettig lachje achteraan.

Toen iemand opmerkte dat er allicht nog een plaatsje aan het raam was, reageerde de vrouw enthousiast. “Haal me hier weg. Ik kan dit niet langer aan. Ik kan hier niet ademen.”

Norma Rodgers.
Facebook Norma Rodgers.

“Ik eet tenminste sla”
Het spervuur aan verwijten was bestemd voor verpleegster Norma Rodgers en haar partner McKinley Frink. De twee werden van elkaar gescheiden in het vliegtuig en kregen de losgeslagen furie tussen hen in. 

Norma liet zich echter niet zomaar vernederen. Ze filmde ongemerkt de onbehaaglijke scène en ging ook in de tegenaanval. “Kun je haar een ander zitje geven? Ik sta niet toe dat iemand me beledigt”, maakte ze op kalme wijze aan de stewardess duidelijk.

“Ik kan hier niet zitten omdat ze allebei zo dik zijn”, riposteerde de aanstookster daarop nogmaals.

Om erger te voorkomen, werd de vrouw daar weggehaald. “Ik eet tenminste sla”, gooide ze er nog weinig subtiel achteraan.

Rodgers met haar partner McKinley Frink. Hij was diegene die aan het andere uiteinde van de rij zat.
Facebook Rodgers met haar partner McKinley Frink. Hij was diegene die aan het andere uiteinde van de rij zat.

“Je zou je moeten schamen”
Waarna ze het prompt met andere passagiers aan de stok kreeg. “Wat jij doet, is verschrikkelijk. Je zou je moeten schamen”, klonk het. Maar opnieuw had ze een cassant antwoord klaar. “Ga jij je dan maar eens tussen die twee dikke varkens wurmen.”

Voor Rodgers was de maat meer dan vol. “Wat een trut. Ik ga het nieuwe jaar niet beginnen met dit soort negativiteit.”

“Ze verdiende pak voor de broek”
Op haar Facebookpagina maakte de verpleegster nog eens duidelijk hoe kwaad ze zich echt voelde. “Vroeger zou ik haar een pak voor de broek gegeven hebben. Maar nu ben ik politiek correct geworden en heb ik gewacht tot de stewardess kwam.”

De amokmaakster werd uiteindelijk nog voor het vertrek van het vliegtuig gehaald. De hallucinante beelden zijn in een week tijd al meer dan 2,3 miljoen keer bekeken.
120 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marko Decandt

  Ik denk wel dat ze een punt had met de ruimte, de manier waarop ze dat duidelijk maakte was gewoon fout. De vliegtuigmaatschappij had daartussen nooit iemand mogen boeken. Dat koppel wou zelf niet eens naast elkaar zitten.

 • Nicole Bostoen

  Een beetje respect moet kunnen dit vind ik erover .je zou het niet zeggen dat ze ieder dag sla eet . Ge kunt maar gebruiken wat je hebt en als je dit beetje niet kan gebruiken is dit heel erg voor deze dame.prima dat ze uit het vliegtuig is gezet .

 • Leon Goeghebuer

  Het gaat niet over de zwaarlijvigheid van die mensen. Blijkbaar zijn hier een paar lezers die denken van wel. Eentje haalt er zelfs lichaamsgeur bij. Dat is pas echt gestoord.

 • Tom Lenaerts

  Ieder zijn mening, maar waarom boekt het koppel zitjes die niet aan mekaar grenzen? Je moet maar de pech hebben om daar 4 uren moeten tussen te zitten, er zullen er veel anders piepen dan. De manier waarop die vrouw haar beklag doet is natuurlijk ook alles behalve.

 • Koen Mariën

  Ik begrijp dat het zeer oncomfortabel moet zijn, als daar dan uren moet tussen zitten nog niet kunnen genieten van 1 vd armleuningen. Maar er was een andere manier om dit duidelijk te maken. Ook een fout vd vliegmaatschappij als je een passagier hebt die wat struiser is laat tenminste een plaats ertussen, maar nee de inkomsten zijn belangrijker dan het comfort vd passagiers!