"Geen enkel kind hoort zich onveilig te voelen op school", zo reageert Trump op bloedbad in Florida

De Amerikaanse president Donald Trump heeft snel na de schietpartij zijn medeleven aan de families van de slachtoffers betuigd.
Getty Images De Amerikaanse president Donald Trump heeft snel na de schietpartij zijn medeleven aan de families van de slachtoffers betuigd.
Donald Trump heeft vanavond gereageerd op de schietpartij in Parkland in de Amerikaanse staat Florida. Op Twitter heeft de Amerikaanse president zijn medeleven betuigd aan de families van de slachtoffers. 

"Mijn deelneming aan de families van de slachtoffers van de vreselijke schietpartij. Geen kind, leerkracht of iemand anders hoort zich onveilig te voelen op een Amerikaanse school", schreef Donald Trump vanavond in een tweet. 

Vijf minuten later voegde hij eraan toe dat hij overleg had gepleegd met de gouverneur van Florida Rick Scott. "We werken nauw samen met de politie in verband met de verschrikkelijke schietpartij in Florida." 
34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chris delanghe

  Welke idiote reactie. De realiteit is dat er inmiddels een 40 tal dergelijke zaken zijn gebeurt in de VS sedert begin januari. Geen probleem, alles onder controle. U kan met een gerust geweten naar school in de VS!

 • Geert Matthys

  De Europeanen die allemaal gevangen zitten in een studio en niet buiten durven na 8u gaan weer eens jammeren over wapens.

 • Kris Cronos

  Ik snap het niet. Wat valt er nu nog samen te werken? Het kwaad is geschied he makker!

 • Jan Van Rompaey

  Is hij te laf om maatregelen te treffen? Waarom protesteert Amerika daar niet tegen?

 • Serge Surmont

  Wat moet je nu nauw samenwerken na de feiten. Wapenverkoop aan banden leggen, maar dat wilt trump niet!!!