"Elke vader zou dit voor zijn kind doen", crowdfunding voor vader die Larry Nassar probeerde aan te vallen

AP
Voor de vader die in de rechtszaal de voormalige teamarts Larry Nassar probeerde aan te vallen werd een GoFundMe-pagina opgestart. In amper drie uur tijd werd zo'n 10.000 dollar ingezameld. 

Randall Margraves, de vader van drie van Nassars slachtoffers, vroeg tijdens het proces om één minuut met hem in een gesloten kamer, waarna hij de man probeerde aan te vallen.

De pagina werd door een collega van Margraves opgericht als steun en in drie uur tijd werd er door 200 mensen al snel zo'n 10.000 dollar gedoneerd. Het oorspronkelijk doel was amper 1000 dollar. De oprichter van de pagina, Aaron Pangborn, begon de pagina 'om een broeder en vriend in nood te helpen'. 

Al snel stroomden reacties binnen dat de acties van Margraves 'natuurlijk' waren en dat iedere vader hetzelfde zou doen voor zijn kind. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Heidi Werbrouck

  Rik. Hij zamelt geen geld in. Het is een kennis van die man en meer dan waarschijnlijk om er een advocaat van te betalen.

 • Roland Vanlerberghe

  Jurgen Van Den Bergh. Waarom geld inzamelen? Heel simpel omdat die man een duur proces te wachten staat, hij zal wel ondervinden dat je het recht niet in eigen handen neemt, je moet de ganse vertoning bijwonen en je bek houden, het enige verschil is de strafmaat hier en daar, daar een hoge straf en hier meestal een lachertje dat nauwelijks enige voldoening betekent voor de slachtoffers.

 • Frank De Rycke

  Tav Geens Rik begrijpend lezen aub ...die man deed dit niet maar zijn vrienden of collega's die een geldinzameling-actie oprichtten als hulp voor hem !

 • Jacob Aaronson

  De vader heeft één troost, Nassar gaat tenminste de cel in. In Europa had hij een tik op de vingers gekregen en zou de vader voor zijn compleet natuurlijke reactie ongewoon zwaar gestraft worden.

 • Geens Rik

  Reactie van die maan is te begrijpen. Dat hij nu geld gaat inzamelen op het leed van zijn dochters is dan weer veel moeilijker te begrijpen.