"Dader steekpartij Den Haag draaide al eerder door"

De man gooide eerder dit jaar zijn volledige huisraad op straat vanuit zijn bovenwoning aan het Lage Zand in Den Haag.
District8 De man gooide eerder dit jaar zijn volledige huisraad op straat vanuit zijn bovenwoning aan het Lage Zand in Den Haag.
De 31-jarige Syrische Hagenaar die gisteren drie voorbijgangers neerstak in het Nederlandse Den Haag, zou eerder dit jaar opschudding hebben veroorzaakt in dezelfde stad.  Vanuit zijn woning in het centrum schreeuwde hij uit zijn raam en gooide hij zijn inboedel op straat, melden ingewijden. 

Doordat hij stoelen, een matras en andere spullen op straat had gegooid, konden trams enige tijd niet door. De politie zette het gebied rond de woning af terwijl het tramverkeer moest worden omgeleid. 

De Syrische Hagenaar werd eerder dit jaar aangehouden nadat hij zijn huisraad het raam uit gooide.
Videostill Regio15 De Syrische Hagenaar werd eerder dit jaar aangehouden nadat hij zijn huisraad het raam uit gooide.

Onderhandelaar

Na tussenkomst van een onderhandelaar van de politie gaf de man zich over. Daarna werd hij naar een speciale opvang voor verwarde personen gebracht en werd de straat schoongeveegd. 

De verdachte werd gisteren aangehouden nadat hij uit het niets drie mensen neerstak. Zij liggen nog gewond in het ziekenhuis, maar zijn buiten levensgevaar. 
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Geen vluchteling maar een Syrische Nederlander

 • JAN krommentak

  ok ook hier weer een bekende ik denk dat de burgers de slachtoffers u de regering dankbaar is om hen te beschermen !

 • DIRK VAN DESSEL

  Politiek-correct beschouwd is het geen terrorist maar ofwel een "verwarde" ofwel een "jongere". Objectief-correct geobserveerd echter.....

 • Jan De Smet

  Het lezen van een welbepaald boek leidt inderdaad vaak tot verwarring.

 • Conny Van den Bosch

  Ik kan alleen nog hopen dat jullie ook op de enige niet verwarde partij zullen stemmen want anders zullen onze Kinderen en Kleinkinderen nog verwarde tijden meemaken.