"Biden lanceert volgende week kandidatuur voor presidentschap"

Joe Biden.
AFP Joe Biden.
Voormalig Amerikaans vicepresident Joe Biden zal zich volgende week officieel kandidaat stellen om president te worden. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

De vroegere rechterhand van Barack Obama is nog erg populair. In de peilingen bij de Democraten doet hij het beter dan senator Bernie Sanders. Biden zou zijn kandidatuur woensdag bekendmaken in een video.

Meerdere vrouwen hebben de 76-jarige Biden er recentelijk van beschuldigd dat hij hen op een ongepaste manier aanraakte. Biden legde uit dat het zijn bedoeling niet was en beloofde er meer aandacht voor te hebben.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guilbert vannimmen

    76 en zich dan nog kandidaat stellen??

  • marc van cauter

    Hij gaat dus nog meer aandacht besteden aan de vrouwen Die oude snoeper , bill clinton was dezelfde popelaar met zijn handen en hilary zag dat het goed was

  • Karel Tichmann

    Deze twee zijn de allerbeste uit de democratische partij. Creepy Joe Biden een overblijfsel uit het slechte socialistische Obama verleden en communist Bernie Sanders die naar Rusland ging voor zijn huwelijksreis en zong "This land is Your Land" met zijn Russische kameraden. En vergeet niet dat hij communistische dictator Fidel Castro en de Cubaanse revolutie applaudisseerde. (video`s). Makkelijk op te zoeken en onmogelijk te verzinnen..