“Ben je nu serieus?!" Niveau van politiek in VS bereikt nieuw dieptepunt

Een discussie tussen voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken John Kerry en volksvertegenwoordiger Thomas Massie gaat de wereld rond vanwege het bedroevende niveau van het gesprek. De Republikein Massie legde Democraat Kerry op de rooster over de klimaatopwarming.

Sommige media vragen zich af of het gaat om “het domste moment in de geschiedenis van het Congres” of “mogelijk het domste ding dat een lid van het Congres ooit heeft gezegd”. Kerry zelf tweet: “Het is bijna alsof iemand zei: ‘Het Congres heeft de bodem bereikt’ en Massie antwoordde met ‘hold my beer’.”

rv13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN BRUSSEL

  Dat zijn dan mensen die een natie van wereldformaat moeten leiden !

 • Gerry Cle

  Droevig dat in de 21ste eeuw politici nog steeds menen dat zij slimmer zijn dan de wetenschappers. Om hun rijke vrienden te plezieren en om puur electorale redenen negeren ze wetenschappelijke vaststellingen en betalen zelfs pseudo wetenschappers om alles te weerleggen.

 • Jeroen Peeters

  Wow Rene, wie is hier de pseudowetenschapper? 78% van de atmosferische gassen is stikstof wat geen broeikasgas is. Staal wordt gemaakt met koolstof (C), niet CO2. Het gas wordt wel gevormd tijdens het productieproces. En ja uw watertje bevat CO2 en dat is niet giftig zoals je zegt...je spreekt hier dan ook over zeer lage concentraties, het wordt wel giftig en zelfs dodelijk als er meer in de lucht zit. Vanaf 5000ppm wordt het zelfs dodelijk.

 • Joris Thijs

  René Pieters, wat een domme opmerking. 8% CO2 is dodelijk voor de mens ...

 • Steve Tijpels

  Tom De Backer: "Het model van vrije markt loopt sowieso op zijn einde". Wat stel je dan voor? Communisme? Spreek toch geen onzin, man, de vrije markt is een geweldig systeem dat ongelooflijk goed werkt en ons al heel ver gebracht heeft. De vrije markt heeft trouwens de laatste 30 jaar ook al enorm veel polutie, verbruik en uitstoot verminderd.

Video