"Belgische motorrijder omgekomen in Thailand"

De motor waar de Belg mee gereden zou hebben.
rv/Phuket Gazette De motor waar de Belg mee gereden zou hebben.
Op het Thaise eiland Phuket is gisteren een Belgische motorrijder omgekomen bij een ongeval. Dat meldden lokale media. Volgens The Thaiger, de nieuwssite van de lokale krant Phuket Gazette, gaat om een 39-jarige man.

Het ongeval gebeurde donderdagochtend voor 6 uur 's ochtends in Rawai, in het district Mueang Phuket op het zuiden van het eiland. De motorrijder was volgens de lokale politie met een hoge snelheid aan het rijden op de weg naar het aangrenzende Chalong toen hij in een bocht de controle verloor over zijn motor en tegen de vangrail terechtkwam.

Volgens de nieuwssite The Nation werd hij vijftig meter ver weggeslingerd.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Van Laethem

  Hij woonde er niet maar was met zijn vrouw naar haar thuisland. Even ter correctie.

 • André Van Laethem

  Is een goeie gast uit Ninove. RIP

 • Wim De Pauw

  @Filip: je kan in Thailand ook een goede moto huren afhankelijk van wat je wilt betalen, maar dat heeft er hier waarschijnlijk ook niets mee te maken want hij woonde daar, dus zal het eerder zijn eigen moto geweest zijn. Over de oorzaak staat niets in het artikel.

 • Maeng Saab

  Maar als je op de link van het Thaise bericht klikt staat er in het Thaise artikel dan wel dat het een Belg is. Dus foutje van die Thai, dat ze in hun twitter bericht "Zweden" schreven, maar in hun artikel zelf wel "Belg" zeggen

 • Maeng Saab

  Ik lees het Thaise bericht onderaan het artikel, en er staat wel degelijk "Zweede toerist", geen Belg dus.