“Belg komt om bij crash vliegtuigje in Noord-Frankrijk”

(Illustratiefoto)
iStock (Illustratiefoto)
Bij de crash van een ULM-vliegtuigje in het noorden van Frankrijk zijn twee mensen waaronder een Belg om het leven gekomen. Dat melden Franse media. Volgens La Voix du Nord is het slachtoffer een man van ongeveer 60 jaar.

Het ULM-vliegtuigje was volgens de Franse media net opgestegen toen het motorpech kreeg. Het toestel stortte rond 15 uur neer nabij de landingsbaan van de luchthaven van Prouvy, niet ver van Valenciennes, in het noorden van Frankrijk. Toen het vliegtuig ging landen kwam het verticaal naar beneden, zei een politiewoordvoerster. Toen het op de grond terechtkwam brandde het helemaal uit.

De man, volgens La Voix du Nord een Belg van 60 jaar oud, was alleen aan boord en was op slag dood. De ordediensten kwamen massaal ter plaatse. Onderzoek moet meer duidelijkheid brengen over de juiste omstandigheden van de crash.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.