“Aan de man die mij op het achterwerk sloeg terwijl ik live verslag aan het uitbrengen was... Je hebt me geschoffeerd”

Alex Bozarjian.
Twitter Alex Bozarjian.
Geen fijn moment voor Alex Bozarjian: de tv-reporter was live verslag aan het uitbrengen van een loopwedstrijd in de Amerikaanse staat Georgia toen een van de passerende deelnemers haar plots op het achterwerk tikte. De vrouw was even uit het lood geslagen, maar pikte snel de draad weer op.

Het incident vond vorige zaterdag plaats tijdens de Enmarket Savannah Bridge Run. Bozarjian plaatste de beelden op haar Twitterprofiel, daar zijn ze inmiddels al meer dan tien miljoen keer bekeken.

“Aan de man die deze ochtend op mijn kont geslagen heeft: je hebt mij geschoffeerd en me voor schut gezet. Je hebt me behandeld als een object. Geen enkele vrouw zou hier ooit te maken mee moeten krijgen. Niet op het werk, niet ergens anders. Doe beter je best in het vervolg.”

Internetspeurneuzen hebben de identiteit van de dader inmiddels te grabbel gegooid. Het zou gaan om een jeugdleider uit Statesboro die voor een tabaksbedrijf werkt.

“Dien klacht in”
“Haar geschrokken blik en de veranderde toon in haar stem zeggen alles. Vreselijk wat die kerel gedaan heeft”, klinkt het onder meer op Twitter. Of nog: “Wat een ziekelijke eikel, ik raad je aan om klacht tegen hem in te dienen.”

Anderen vinden dan weer dat de heisa te ver gaat. “Ja, het is ongepast wat hij gedaan heeft. Maar daarvoor hoeft hij nog niet gestenigd te worden. Zijn naam overal in het rond strooien, hoort niet. De reporter is zelf perfect in staat om de zaak verder af te handelen.”

De politie roept Bozarjian alvast op om verdere stappen te ondernemen. De man mag ook niet meer deelnemen aan loopwedstrijden van de organisator in kwestie.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick De pauw

  Oei weer een dat geen grap kan smaken!dus mannen vertrouw geen enkele vrouw en als je ermee in contact bent alles opnemen op de gsm om je in te dekken

 • Maureen Soetaert

  Bij mannen doen ze dat niet, Wat kan er meer gezegd worden Punt

 • Joeri Dewasmes

  Heb even de Twitterpagina van dit artikel bekeken, in Amerika willen ze die man zowat aan het kruis nagelen. Er zijn een duizenden mensen (grotendeels vrouwelijke) die willen dat de man aangeklaagd wordt voor seksuele aanranding en nog anderen eisen dat hij onstlagen wordt op z'n werk?! Ik ben het volledig eens dat zo'n acties misplaatst zijn en eigenlijk niet horen, maar het hedendaags feminisme en de politieke correctheid ervan gaat toch een klein beetje de verkeerde kant uit, me dunkt.

 • Bert Giels

  De politieke correctheid heeft de wereld bijna onmogelijk gemaakt. Niemand kan nog iets verdragen. Het werkt averechts.

 • Henri Mathijs

  a.u.b.mensen gaat het zo een beetje. Een tik op je achterwerk en de krant staat er vol van. Waar gaan we naartoe. Keep smiling