Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © Joris Vergauwen

Brusselse PS verzet zich tegen verbod op onverdoofd slachten, oppositie vindt het “onbegrijpelijk”

De Brusselse PS-fractie gaat in tegen het voorstel van ordonnantie dat een verbod oplegt voor het onverdoofd slachten in het Brussels Gewest, zoals dat het geval is in Vlaanderen en Wallonië. Dat is beslist op een intern overleg waaraan ook de voorzitter van de Brusselse PS-federatie Ahmed Laaouej deelnam, zo meldt Le Soir. Verschillende oppositiepartijen in het Brussels Parlement noemen de beslissing van de PS “onbegrijpelijk”.

 1. Trump ronselt financiële steun na huiszoeking door FBI

  Trump ronselt financiële steun na huiszoe­king door FBI

  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump werft politieke donaties door de recente huiszoeking door de FBI van zijn huis in Florida in e-mails en sms'jes aan zijn supporters af te schilderen als een politiek gemotiveerde zet van de regering van president Joe Biden. "Ze proberen de Republikeinse Partij en mij opnieuw te stoppen", schreef Trump dinsdag in een van de e-mails om geld in te zamelen. "De wetteloosheid, politieke vervolging en heksenjacht moeten worden ontmaskerd en gestopt."
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.