Een mobiel vaccinatiecentrum in de Amerikaanse metropool New York.
Volledig scherm
Een mobiel vaccinatiecentrum in de Amerikaanse metropool New York. © AP

“Britten mogen binnenkort opnieuw knuffelen” - Sportclubs vragen perspectief

Zaterdag ging een nieuwe reeks versoepelingen van de coronamaatregelen in. Zo mochten onder meer de horecazaken hun terrassen weer openen en werd de avondklok vervangen door een samenscholingsverbod. Ondertussen blijft het aantal coronabesmettingen, hospitalisaties en overlijdens in ons land verder afnemen.

7 reacties

 • Elise Van Damme

  2 maanden geleden
  Tot daar het nut van vaccins op één jaar in elkaar geknutseld. Om de drie maanden om een nieuw prikje voor elke nieuw variant,nee bedankt
 • emiel hayen

  2 maanden geleden
  De mutanten zullen ondanks vaccinatie een massa slachtoffers geven. Het grote gevaar is dat mensen na vaccinatie denken tegen alles bestand te zijn. Marc Van ranst waarschuwde reeds voor mutanten dat de vaccins er niet zo goed tegen werkten.
 • alain lammens

  2 maanden geleden
  Gaan we nu de schuld leggen bij de vaccins ? Deze zijn goed, er zullen altijd varianten zijn welke tegenwerken, zoals er steeds nieuwe records zijn in de sport. Is het dan de schuld van het materiaal ? Vaccineren is de boodschap om een zeer grote groepsimmuniteit te bewerkstellingen. 100 % bescherming zal er nooit zijn !
 • Wendy Pieck

  2 maanden geleden
  Zo goed werkt Pfizer dus ook niet tegen de varianten want nog steeds uitbraken in Wzc (Indische en zuid Afrikaanse variant). Geen enkel vaccin is volledig bestand tegen de varianten. Door de massa vaccinatie gaan we dit nog meer zien, varianten waartegen de vaccins niet werken.
 • Christiane Verbeek

  2 maanden geleden
  Gelukkig sterven er zonder Corona nergens mensen in woonzorgcentra!