Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

“Britse experts adviseren om kinderen nog niet in te enten” - Studie: coronavirus vond al in december 2019 zijn weg naar de VS

Nu meer dan 8 op de 10 kwetsbare personen (65-plussers en risicopatiënten jonger dan 65 jaar) minsten één prik hebben gekregen en we ruim onder de vooropgestelde drempel van 500 bedden op intensieve zorg zitten, zijn afgelopen week tientallen versoepelingen ingegaan. Om de zomer in goede banen te leiden, gaf premier Alexander De Croo (Open Vld) vorige week wel nog tien basisregels mee.

0 reacties

  1. Madeline zat met haar gezin en andere slachtoffers tien uur lang vast op een dak: “Elk van ons had kunnen sterven daar”
    PREMIUM

    Madeline zat met haar gezin en andere slachtof­fers tien uur lang vast op een dak: “Elk van ons had kunnen sterven daar”

    De hallucinante beelden gingen heel Europa rond. Doodsbange mensen op een dak in Pepinster, schuilend voor het kolkende water dat toen al heelder huizen en reddeloze inwoners met zich had meegesleurd. In de gietende regen, onwetend of en wanneer er hulp zou komen. Een van die onfortuinlijke slachtoffers was Madeline Halleux (37), die met haar gezin tien uur vastzat op dat dak. “Elk van ons had kunnen sterven.” Haar reconstructie van wat op leven en dood een eeuwigheid leek.