Een vrouw ontvangt haar covidvaccin een bibliotheek in Pasadena, Texas.
Volledig scherm
Een vrouw ontvangt haar covidvaccin een bibliotheek in Pasadena, Texas. © AFP

“Britse 50-plussers kunnen derde vaccinatie in de herfst krijgen”

De coronacijfers blijven in dalende lijn gaan. Zo worden er weer minder dan 3.000 nieuwe besmettingen per dag geregistreerd en neemt ook de druk op de ziekenhuizen voorzichtig af: op de afdelingen intensieve verzorging liggen nu minder dan 800 Covidpatiënten. Intussen kregen ook al meer dan drie miljoen Belgen een eerste coronaprik. En nog goed nieuws: deze zaterdag mogen cafés en restaurants weer klanten ontvangen op het terras. Eerder deze week werd ook duidelijk welke richtlijnen zullen gelden om die heropening in openlucht in goede banen te leiden.

3 reacties

 • Rik Clarysse

  1 week geleden
  Dat onze virologen maar snel beslissen of voor ons ook een derde vaccinatie zal toegediend worden. Ik zal er mijn huisarts so wie so één vragen zoals gewoonte getrouw om het griepvaccin. Derde vaccin = vernieuwde coronapas. ( Ik ben ook voor verplichte vaccinatie°
 • Frans Peeters

  1 week geleden
  Coronapas geen lang leven gespaart, derde vaccinatie in de herfst
 • Jurgen Herbert

  1 week geleden
  Lap daar hebben we het al! Vaccins die aangepast moeten worden tegen varianten en de UK loopt wederom voorop met hun bestellingen. Ik denk dat de Engelse bevolking nu vooral blij gaat zijn dat de UK de EU had verlaten.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”