Ga naar de mobiele website
^ Top

Britney krijgt in 'X Factor' af te rekenen met enge fan

Britney Spears heeft geen leuke herinnering overgehouden aan de audities van X Factor in Rhode Island. Voor haar neus stond plots een zogenaamde 'superfan', die iets te enthousiast uit de hoek kwam.

Al bij de voorstelling wist Patrick Ford met zijn emoties geen blijf. "Ik kan niet geloven dat ik haar ga ontmoeten, voor mij is ze net God", vertelde hij aan zijn medekandidaten. "Van zodra ik hoorde dat Britney in de jury zat en ik wist dat ik de kans zou krijgen om voor haar te zingen, ging ik compleet uit mijn dak. Het lot was me eindelijk gunstig gezind, het moest zo zijn."

Patrick overwoog zelfs even om zich te verkleden als zijn idool. "Voor hetzelfde geld was ze mijn zus, ik lijk toch op haar? Ik heb enkel een blonde pruik nodig. Ik heb dat idee ernstig overwogen, maar uiteindelijk was dat misschien toch wat overdreven."

De opmerkelijke deelnemer had echter geen verkleedtoestanden nodig om de show te stelen. Zo verscheen hij op het podium met een ruiker bloemen en stak hij een lofserenade af. "Britney, ik hou van je, wat een eer. Dat ik nu zo dicht bij jou sta, is een droom die uitgekomen is", klonk het onder meer.

"Stuk in je voeten gezopen"
De gehoopte reactie bleef echter uit. 'Bitbit' nam zelfs fysiek afstand en rolde met haar ogen toen hij effectief begon te kwelen. Haar gekke bekken maakten duidelijk dat ze zijn zielige optreden maar niets vond. Uiteindelijk maakte Simon Cowell aan de wanvertoning voortijdig een einde. "Het was net alsof je ruzie had met Britney, je een stuk in je voeten zoop en dan besloot om het liedje naar haar te schreeuwen", luidde zijn vernietigende commentaar. Britney maakte er zich van af met een korte maar duidelijke "no".

Nog wilde Patrick echter van geen wijken weten. "Is dat het enige wat je tegen me wil zeggen, Britney?" "Ik denk dat je daarmee nog tevreden mag zijn", riposteerde Cowell.

Backstage uitte Patrick zijn ontgoocheling. "Dat ging niet zoals gepland. Ze had tenminste toch een woordje uitleg kunnen geven. Ik ben er kapot van, maar ik hou nog steeds van haar."

getty
photo_news
getty
getty


Meld een bug