Boze Charlton-fan vervalst ontslagbrief Katrien Meire

photo_news
De eerdere uitspraak van Charlton Athletic-CEO Katrien Meire, dat hun fans klanten zijn, is blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten bij de Charlton-fans. Het ging zelfs zo ver dat een misnoegde fan de ontslagpapieren van Meire vervalste. Haar ontslag werd ei zo na aangenomen, maar gelukkig werd het snode plan net op tijd tenietgedaan.

Bij de Engelse Championship-ploeg Charlton Athletic keken ze eerder deze maand raar op toen de Companies House, de Britse instelling waar alle directieleden worden geregistreerd, Katrien Meire had geschrapt uit alle officiële statuten. De ploeg van voorzitter Roland Duchâtelet en trainer José Riga viel compleet uit de lucht en startte een onderzoek.

Handtekening
Wat bleek: een boze fan had genoeg van het beleid van Meire en stuurde een valse ontslagbrief naar de Companies House. Hij vervalste zelfs haar handtekening, waardoor bleek dat Meire echt haar job bij The Addicks opgaf.

Gelukkig voor Meire werd het snode plan onderschept en kan ze nu, na het invullen van de nodige paperassen, toch aan het werk blijven bij haar club. Eigenlijk was Meire alleen geschrapt uit de officiële statuten. Het is op zich al straf natuurlijk dat zoiets mogelijk was, maar eigenlijk was ze nooit ontslagen en ze blijft tot nader order in functie. Of hoe de weerwraak van een boze fan wel heel ver ging.