thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Boston geteisterd door 'seriekietelaar'

De politie in de Amerikaanse stad Boston is op zoek naar een onbekende man die inbreekt bij mannelijke studenten en hun voeten aanraakt of naar hen kijkt terwijl ze slapen. Er zouden reeds tien studenten aangifte gedaan hebben gedurende de voorbije twee jaar. Drie studenten beweren de zogenaamde 'Kietelaar' in de nacht van 7 april over de vloer gekregen te hebben.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. 17 seksfetisjen die je wellicht nog niet kende

  17 seksfeti­sjen die je wellicht nog niet kende

  Op de film 'Fifty Shades of Grey' is het nog bijna twee jaar wachten en het boek zit naar verluidt al vol vettigheid. Letterlijk en figuurlijk. Christian Grey en zijn gewillige leerlinge Anastacia leerden ons al een en ander over seksueel afwijkend gedrag, maar ken jij de betekenis van deze fetisjen al? Aan het eind van de lijst zal je besluiten dat werkelijk alles tot seksuele opwinding kan leiden. Doe er je profijt bij en imponeer je vrienden en vriendinnen met je kennis van de seksuele aardigheidjes die doorgaans - gelukkig - achter gesloten deuren worden beleefd. Tenslotte menen seksuologen dat er in elk van ons een hang naar seksueel afwijkend gedrag sluimert.