Bjorn Engels en zijn vriendin pakken op sociale media uit met groot nieuws

Twitter Bjorn Engels
Het einde van 2016 nadert met rasse schreden, maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuws meer te rapen valt. Zo lieten Bjorn Engels en zijn vriendin Evangalitsa via de sociale media weten dat ze in 2017 een kindje verwachten.

"Na een wervelwind van een jaar 2016 met onvergetelijke ervaringen die ons voor de rest van ons leven zullen bijblijven, zijn we enorm gelukkig en opgewonden om 2017 te starten met een knaller!" Groot mysterie, tot je het filmpje bekijkt waarin de centrale verdediger van Club Brugge en zijn vriendin een kerstboom versieren. Op de ballen die in de boom worden gehangen, prijkt de wondermooi boodschap: "We are having a baby".

Bewogen jaar
De 22-jarige defensieve sterkhouder van blauw-zwart kende een bewogen jaar met een geslaagde comeback, nieuw blessureleed, een titel met Club Brugge, een gemist EK in Frankrijk en een mislukte campagne in de Champions League. Die moest hij zelf dan nog grotendeels missen door een zware schouderblessure opgelopen in de eerste match op het kampioenenbal tegen Leicester City.

Twitter Evangalitsa
Twitter Evangalitsa