Zweeds wordt oranjeblauw ... en direct barst perceptiestrijd los

EPA
Niemand anders dan Bart De Wever blies zaterdagavond de Zweedse coalitie op, maar zoals voorspeld creëerde hij direct de perceptie dat zijn N-VA aan de deur werd gezet. Ironisch genoeg was het premier Michel die de Vlaams-nationalisten na een dramatische week weer in de match bracht. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Devlaeminck

  @Albert De Vries en Charel Jansens. Jullie zijn bang van rechts en kijken niet naar elitair links. Vroeger hadden we grote arbeidersgezinnen. Die gingen werken vanaf hun 14 of 16 jaar en deden en doen jobs die nu uitgroeien tot knelpuntberoepen. Dit kan een groot probleem worden. Dus heeft elitair links gepeupel nodig om die jobs uit te voeren. Dus voor hen hoe meer 'migranten' hoe meer gepeupel die niet meer samenhangt. Die zijn dan gemakkelijk uit te buiten.

 • Niko Karavas

  Nee pers, het is de Marakech coalitie, of buigen jullie voor Beke?

 • Jan Rasquin

  Zalig zijn de simpelen van geest. In de naam van Facebook, instagram en twitter...

 • patrick claeys

  Zweeds wordt oranjeblauw, en 's anderendaags is er al helemaal niks meer...

 • Paul De Clercq

  Nu blijkt plotseling dat één minister verschillende departementen kan beheren,waarom hebben we dan zoveel nietsnutten en graaiers nodig?