Zwarte smurrie op wegdek zorgt voor grote hinder op A12 in Antwerpen-Noord: file vanaf Hoevenen

Illustratiebeeld
Photo News Illustratiebeeld
Aan het knooppunt van de A12 met de Antwerpse ring in Antwerpen-Noord is richting Gent sprake van een moeilijke doorgang door zwarte smurrie op het wegdek. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum, dat waarschuwt voor langdurige hinder. Er staat al een file vanaf Hoevenen.

De Antwerpse brandweer en de civiele bescherming zijn ter plaatse geroepen om het euvel te verhelpen, maar dat blijkt niet eenvoudig. "Het gaat om een onbekende zwarte substantie op het wegdek over een lengte van zowat 100 meter", zegt Jasmien O. van de Brandweer Zone Antwerpen. 

"De vervuiler is voorlopig spoorloos en we hebben nog niet kunnen achterhalen om welk product het gaat. De civiele bescherming is nu met een zuigmachine ter plaatse om de smurrie te verwijderen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.