Zware hinder na verkeersongeval in Aalter

Een zwaar ongeval in Aalter heeft een lange file veroorzaakt.
Jeffrey Dujardin Een zwaar ongeval in Aalter heeft een lange file veroorzaakt.
Op de Tieltsesteenweg richting Aalter is rond 21 uur dinsdagavond een zwaar ongeval gebeurd. Door het ongeval werd de baan in beide richtingen afgesloten, met een file als gevolg.

Een zwarte BMW week om nog onduidelijke reden van de baan af en kwam in botsing met een muurtje ter hoogte van Banden Nollet. De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke. De bestuurder werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval werd de Tieltsesteenweg in beide richtingen afgesloten. Hierdoor stond er in beide richtingen een file.  De lokale politie deed rond 22 uur zijn bevindingen, erna is de wagen getakeld. Om 22.30 uur was de rijbaan terug vrijgemaakt. 

Een zwaar ongeval in Aalter heeft een lange file veroorzaakt.
Jeffrey Dujardin Een zwaar ongeval in Aalter heeft een lange file veroorzaakt.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carlos Van Huffel

  Er wordt veel te snel gérer en,meer controles aub

 • Freddy De Vos

  Men zou daar meer controles moeten doen, veel gevaarlijke toestanden (snelheidsovertredingen).

 • peter destoop

  moet daar eens proberen je aan de snelheid te houden. Binnen de kortste keren zit er ene in uw gat te duwen en steekt dan al toeterend voorbij. Met enig geluk krijg je er nog een middenvinger bij.

 • di vanhove

  Is met momenten een racebaan...

 • Thierry Van Damme

  Oei, da is spijtig