Zware brand in Luik: papa en kind komen om, ander kind zwaargewond

Illustratiebeeld.
Photonews Illustratiebeeld.
Bij een zware brand in een woning in Grivegnée (Luik) zijn twee doden te betreuren. Dat meldt de politie van Luik. Het gaat om een vader en één van zijn zonen. Een ander kind raakte zwaargewond. 

De brand was om 17 uur uitgebroken op de eerste verdieping van een gebouw in de René Delbrouck-straat in Grivegnée. Het lijkt er op dat de brand een ongeval was, maar het onderzoek van de expert is nog niet helemaal rond. De brandweer was snel ter plaatse, maar werd geconfronteerd met een enorme brand. 

"Helaas heeft de intense brand het leven gekost aan twee inwoners van het huis", laat de politie weten. "Een vader en zijn zoon zijn omgekomen." Een ander kind van het gezin is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Om 21 uur was het kind nog in levensgevaar. De moeder en een derde kind zijn opgevangen door de dienst slachtofferhulp en het OCMW van de stad Luik. Ze hebben alvast voor vannacht onderdak gekregen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Philomena Vanderweyen

    Oprecht medeleven met de familie in dit verschrikkelijk drama.

  • David Van utterbeeck

    Innige deelneming en veel sterkte aan de nabestaanden in deze triestige tijden.