Zwaargewonde man met mes in het lichaam gevonden in Herentals

Vanderveken
In Herentals heeft de lokale politie gisteravond een zwaargewonde man aangetroffen met een mes in het lichaam. Het onbekende slachtoffer, dat geen Nederlands spreekt, verkeert niet in levensgevaar.

Rond 18 uur vond een patrouille van de politiezone Neteland de man langs de Herenthoutseweg. Hij had een mes in het lichaam en was zwaargewond. De man zou eerst nog bij een huis hebben aangebeld alvorens overgebracht te worden naar het ziekenhuis voor een spoedoperatie. 

Omdat hij geen Nederlands spreekt, is er over zijn identiteit weinig bekend. Wat verder trof de politie een vrachtwagen aan met Portugese nummerplaat, met in de buurt een vrouw die zich verdacht gedroeg. De vrouw spreekt ook geen Nederlands. Zij werd meegenomen voor ondervraging. 

De politie vermoedt een verband met de man, maar heeft geen extra informatie. Het parket zal zich nu over de zaak buigen.

Vanderveken13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • piet uytebroek

  Net zoals de wapens, messen aan banden leggen. taksen heffen en dure vergunningen uitschrijven. regeltjes en wetjes. en de oorzaak "de mens" vrijuit laten gaan en bepamperen.

 • Gaston FOUBERT

  Was dat vroeger ook zo Arthur? Ik herinner mij een steekpartij uit mijnjeugd waar iedereen in de omgeving het wekenlang over had omdat het zo uitzonderlijk was. In zestig jaar is er heel veel veranderd.

 • ANN LIMBOS

  Gevaarlijk vrouwmens !

 • Arthur d'hoest

  Vroeger was er volgens mij evenveel, er was echter enkel de krant en het nieuws, sociale media maakt wel dat we nog meer te zien krijgen, waar destijds enkel de meest 'spannende' topics aan het licht kwamen...

 • luc van der maelen

  Alleen lafaards hebben wapens nodig