Zwaar ongeval op de afrit E17 Gent-Centrum

Dujardin
Aan de afrit Gent-Centrum op het viaduct van de E17 is rond 22.30 uur een zwaar ongeval gebeurd. Volgens getuigen kwam een Seat met hoge snelheid van het viaduct afgereden, waarna hij een witte Mercedes raakte. Door de botsing begon de Seat te slippen en kwam hij tegen de middenberm en een lantaarnpaal terecht. De wagen ging over de kop en vloog in brand. 

Door de botsing kwamen brokstukken op de rijbaan in de tegengestelde richting terecht waardoor één andere wagen ook schade opliep. De chauffeur van de Seat bleek veel geluk te hebben. Hij werd door omstaanders levend uit de wagen gehaald en zou volgens getuigen geen gordel gedragen hebben. De man werd meegenomen naar het ziekenhuis ter verzorging. 

De brandweer kwam ter plaatse om de brandende wagen te blussen en de lantaarnpaal te stabiliseren. De hinder is momenteel groot, de twee rijstroken richting Gent zijn deels afgesloten, in de andere richting kan het verkeer maar via één rijstrook.

Dujardin4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny cuypers

  Er zijn nog steeds mensen die denken dat de openbare weg een racebaan is.

 • Bruno Draulans

  De depaneur stelt zich ook enkele vragen, precies.

 • joost vrints

  Snel rijden is echt niet moeilijk.Je kan zelfs een baksteen op je gaspedaal leggen... .Maar met snelheid kunnen omgaan...dat is nog heel wat anders...

 • nivarlet jacques

  Hij zal woedend geweest zijn omdat de red devils verloren hebben zeker