Zwaar beschadigde en brandende Audi aangetroffen

Ronny De Coster

De politie heeft vannacht een zwaar beschadigde Audi RS5 aangetroffen in de Pontstraat in Wortegem-Petegem. Ook de brandweer kwam ter plaatse om de auto te blussen. Vermoedelijk reed de bestuurder eerder op de avond iets aan, want de motorkap van de auto was helemaal verwrongen. Waar de Audi tegen reed, is nog niet duidelijk. Het parket West-Vlaanderen afdeling Kortrijk onderzoekt de zaak. Over het lot van de bestuurder kon het parket geen info verschaffen.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Arthur Houben

  Gebruikt bij een misdaad, dan steken ze die altijd in de fik in een poging om sporen te vernietigen, zal wel ne gepikte zijn zoals altijd!

 • Guy De Smet

  Aan zijn motorkap te zien is diene precies ook tegen een grote fles champagne gereden.

 • Gerard Braeckmans

  Misschien is er ergens een inbraak geweest waar niemand iets van afweet?

 • André Van Laethem

  Waarschijnlijk een meteoriet op zijn motorkap gevallen. Als hij iets aanreed zou er meer verwrongen geweest zijn. Men moet het kind maar een naam geven

 • Dirk Saenen

  "de motorkap van de auto was helemaal verwrongen" - grappig !