Exclusief voor abonnees

Zoon van verkrachte jogster haalt keihard uit in rechtszaal: “Laffe hond, je hebt ons gezin kapotgemaakt”

Dader (45) die ook ex-partner verkrachtte en halfdood sloeg, riskeert 18 jaar cel

Verdachte Pascal P.
rv Verdachte Pascal P.
Een verkrachtingszaak zoals ze er in Brussel nog nooit eentje zagen. Zo gruwelijk zijn de feiten die Pascal P. (45) pleegde bij zijn ex Lies* (38) en een toevallig slachtoffer Tina* (44). Ondanks sluitend DNA-bewijs bleef de man deze voormiddag alles ontkennen. “Het is erg wat Tina overkwam, maar ik heb er niks mee te maken”, zei P. verongelijkt aan de rechter. “En Lies is eigenlijk de grote schuldige. Zij liegt alles bij elkaar.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Leon Van der Neffe

  Marianne Van den Lemmer een vrouw mag zelfverdedigingscursussen volgen zoveel ze wil maar een echte geweldssituatie is toch nog wat anders dan een gesimuleerde tijdens een cursus. Zo n vuile verkracher houdt zich niet aan de regels he. Daarbij is een man dan nog eens fyskiek een pak sterker dan een vrouw ook! Kickboksen, MMA,... ok, daar ben je wel wat mee mits veel ervaring maar zo n zelfverdedigingscursus haalt spijtig genoeg niet veel uit.

 • mark devos

  wachten tot hij vrijkomt ...geduld .... en dan ..... zelf rechterke spelen

 • RONNY BORREMANS

  18 jaar maar dat hij riskeert maar AUB toch. Geef hem levenslang de gevangenis in mijnheer de rechter en geen luxe gevangenis als dat kan.

 • herman de genst

  De woede van de zoon zal alleen maar toenemen wanneer hij de laksheid van onze justitie ervaart .

 • geert noels

  voor zo een roofdier past alleen de doodstraf