Zoon van haatimam Dison het land uitgezet

Photo News
De zoon van de haatimam uit Dison, vlak bij Verviers in de provincie Luik, is vandaag het land uitgezet. Dat zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) op Twitter.

De jongeman kwam twee jaar geleden in opspraak met een filmpje waarin hij opriep om christenen te vermoorden. Hij werd toen opgenomen in een inrichting in Kasteelbrakel (Waals-Brabant) waar hij een deradicaliseringsprogramma volgde. De betrokkene is intussen meerderjarig en beschikt over de Nederlandse nationaliteit. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Heffens

  Dit toont weer aan dat er een groot gebrek aan geen gemeenschappelijk beleid is in Europa. Zo iemand moet je niet uit België zetten maar uit Europa.

 • Gilbert Haelewyn

  Conny Van den Bosch, volledig gelijk. En hoeveel van zijn soort lopen er nog vrij los??? In "media dossiers" is Francken sterk, hij is minder sterk aangaande het VN Pact. Hij heeft zich daar laten bedotten als een groentje. Nu de kromme staaf trachten te rechten, zal niet veel helpen. Er zal altijd een knik in de staaf zitten.

 • Ronny Van Looy

  Niks te vroeg !

 • Karine Roeland

  Doe zo voort, Theo. Wij kunnen ze missen als kiespijn.

 • Steve Wildemeersch

  hahaha ik, vrees dat zijn Allah hem niet moet hebben... Tjah ook Allah is slimmer dan dit soort mensen