Zo zetten jullie België op z'n kop!

rv
Om net dat tikje harder te kunnen supporteren voor de Rode Duivels tijdens de match tegen Brazilië, vond u vrijdag bij onze krant zes Rode Duivels-maskers. Een pint drinken met Toby Alderweireld of een frisse duik in het zwembad met Axel Witsel: dankzij de maskers waren uw favoriete spelers overal van de partij!

Hieronder alvast een selectie uit de foto's die jullie op onze website oplaadden. Meer foto's vinden jullie hier.

De Rode Duivels hebben nog twee wedstrijden te gaan voor ze zich tot wereldkampioen mogen kronen. Toon ons dat jij er ook in gelooft en blijf je Rode Duivels-masker dragen, waar je ook naartoe gaat!

rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv
rv2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peeters Freddy

    De duivels worden aanbeden als goden maar ze betalen bijna geen belastingen op hun riante loon terwijl de man in de straat ruim 55% betaald op zijn loon.

  • DIRK VAN DESSEL

    Dat spelende kinderen dat plezant vinden is niet meer dan normaal. Als volwassen meedoen dan wordt het wel een beetje kinderachtig, maar dat kan gelukkig toch wel gecompenseerd worden door op volwassen wijze aan flesjes bier te tutteren zodat alles toch terug gewichtig volwassen wordt....