Zo klinkt het gewraakte WK-lied van Damso: rapper zet deel nummer online

EPA
De Brusselse rapper Damso heeft een deel van het gewraakte WK-lied dat hij schreef, gedeeld op Twitter. De hymne kwam de afgelopen dagen in het oog van de storm terecht omdat de grofgebekte artiest zich vrouwonvriendelijk zou tonen in zijn teksten. Aanvankelijk bleef de voetbalbond bij zijn keuze, maar nadat ook de sponsors afhaakten, werd het nummer gisteren dan toch afgevoerd. Hieronder kan je het fragment beluisteren.85 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Claes

  Ik versta wel Frans maar hier versta ik echt niets van ! Een echte schande !

 • Robert Van Garderen

  Als dit het lied had moeten worden dan hoop ik dat we er in de eerste ronde uitliggen want ik zou me kapot schamen voor zoiets.

 • Jean West

  Valt dat onder de noemer muziek?

 • gunther van goethem

  Waar is de tijd toen er nog echte muziek gemaakt werd

 • Christine Laevers

  Dit muziekje is al ietsjes beter dan de vier andere nummers van Damso die ik beluisterd heb op Youtube. MAAR dit is totaal ongeschikt als WK-lied : waar is de drive, het ritme, het crescendo dat moet kunnen hernomen worden? Het zal improviseren worden. Misschien komt er spontaan wel een WK-lied naar boven.